A Christmas Dram

På torsdag kväll är det på nytt dags för en drycksprovning i klubbens regi. Jag (Morgan) och Lasse bjuder in till en provning som vi valt att kalla ”A Christmas Dram”. Förhoppningen var, när vi för en tid sedan bestämde oss för temat, att vi skulle få smaka på tre godbitar som värmde gott i snöstormen… För tillfället är det som bekant mer storm än snö och vädret kan kanske närmast beskrivas som ”svensk högsommar” vilket kan innebära att vi i sista sekund byter namn på kvällens tema till ”A Midsummer Night´s Dram”…

Så även om sydväst kanske är att föredra framför långkalsonger på cykelturen till och från provningen så hoppas och tror vi att torsdagens blir uppskattad.

Väl mött!

By | 2017-10-30T13:21:27+00:00 december 7th, 2015|Whiskyprovning|Kommentarer inaktiverade för A Christmas Dram