Kvällens tema: Sub1000

Sanningens minut - vad är det i glasen?

Sanningens minut – vad är det i glasen?

Broder Kalle, en av kvällens två arrangörer, är på väg att avslöja vilka gyllene droppar vi precis provat. Broder Göran, i vänster bildkant, ber till högre makter att prislappen inte skall sticka iväg allt för mycket… Vad han då inte visste var att kvällens tema var ”Sub 1000” – tre whiskys med en total inköpssumma under 1000:-.

Nu överskred bröderna den egna förutbestämda summan med 7:- för att få med en ”vinterwhisky” som avslutning… Men det hade alla närvarande full förståelse för. Inte minst för att kvällens låga kostnad ger möjlighet till lite dyrare inköp till nästa provningstillfälle.

Frågan för aftonen var helt enkelt: Kan billig whisky vara god. Och svaret blev ja.

 

By | 2012-01-19T23:03:04+00:00 januari 19th, 2012|Okategoriserade, Whiskyprovning|Kommentarer inaktiverade för Kvällens tema: Sub1000